Hasan Polatkan Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda eğitimin temel ihtiyaç kabul edilmesini, Okulumuzda her velinin; çocuğuna öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini, Her türlü ortam ve koşulun öğretmen ve öğrencinin gelişmesine, öğrenmesine hizmet eden bir unsur olduğunun bilinmesini, Herkesin okulumuzda; çağdaş değerlere sahip, ülkesini ve milletini seven, kendine güvenen bireyler yetiştirildiğine inanmasını istiyoruz.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milli eğitiminin temel amaçlarına uygun, özgür düşünebilen, yeniliklere açık ve yenilikler yapabilen, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirmek.

Başarılar: -2012-2013 Eskişehir erkek yıldızlar futbol dördüncülüğü

Saatler: Ders Başlangıç:09:00 Ders Bitiş: 15:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: İlkokul-Ortaokul ortak kullanılan Z-Kütüphane

Telefon - 2222190008

WEB - https://hasanpolatkan.meb.k12.tr

Adres - Ihlamurkent Mh. Oymakbaşı Sok. No5 Odunpazarı ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Ihlamurkent Mahallesi Oymakbaşı Sokak No:5 Odunpazarı / ESKİŞEHİR

Adres - Ihlamurkent Mh. Oymakbaşı Sok. No5 Odunpazarı ESKİŞEHİR

Ulaşım K63, S63, 37 ve 10 numaralar tam okulun önüne kadar ulaşım sağlamaktadır. Ayrıca 32 ve K2 ile bir alt caddeye kadar ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye MEM´e uzaklık 4 km, il MEM´e uzaklık 5 km.